Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Kidsproofvakantie.nl en loot automatisch mee voor een verblijf op Vakantiepark Sallandshoeve! Ben je reeds ingeschreven, dan loot je uiteraard ook mee!

FEBRUARI-Winactie: Maak kans op een midweekje weg!
Na inschrijving voor de nieuwsbrief van Kidsproofvakantie.nl loot je automatisch mee voor een verblijf op Vakantiepark Sallandshoeve. De winnaar wordt op 28 februari bekend gemaakt en wordt per mail geïnformeerd op het hieronder opgegeven mailadres.

De winnaar mag in overleg met Vakantiepark Sallandshoeve een midweek kiezen in de periode tussen april en juni 2021 (schoolvakanties en arrangementsperiodes zijn uitgesloten). Het verblijf is inclusief schoonmaakkosten en bedlinnen, en exclusief reserveringskosten en overheidsheffing. 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vanaf nu iedere maand de leukste overnachtings-tips en de fijnste vakantie-inspiratie gewoon in je mailbox.
* geeft verplicht aan

Kidsproofvakantie.nl gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven met inspiratie te sturen. Wil je hieronder bevestigen dat je deze berichten van ons wilt ontvangen?